Vacature Algemeen Fysiotherapeut (1)

Gepubliceerd op: 27-03-2023

Ben jij werkzaam als Algemeen Fysiotherapeut, gestart met een masteropleiding of heb je al een master op zak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken:

Fysiotherapie De Bundeling te Soest is ter uitbreiding op zoek naar een collega Algemeen Fysiotherapeut.
Het betreft een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd. Dagen, tijden en uren zijn in onderling overleg af te stemmen.

 

Wie zijn wij:

Fysiotherapie de Bundeling is gevestigd in Soest-Zuid in Medisch Centrum de Bundeling. In onze praktijk staat de patiënt centraal, niet de klacht. Daarnaast gaat onze aandacht uit naar preventie en leefstijl. De praktijk beschikt over individuele behandelruimten, een ruime oefenzaal met moderne fitnessapparatuur en oefenmaterialen. Ons team bestaat uit acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, fysiotherapie in de geriatrie en oedeemfysiotherapie, ondersteund door twee administratieve krachten. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Voor meer informatie over onze praktijk, zie onze website www.fysiodebundeling.nl

 

Solliciteer direct

Wil jij ons enthousiaste team komen versterken, mail dan je CV met motivatiebrief naar info@fysiodebundeling.nl, t.a.v. Vincent Hofmann.