Herstelzorg na COVID-19

Herstelzorg na COVID-19

Mensen die COVID-19 hebben doorgemaakt, zijn bij ons van harte welkom om te revalideren. Wij zijn gecertificeerd Post-Covid Revalidatie.

Koninklijke onderscheiding

Koninklijke onderscheiding

SOEST Acht inwoners van Soest ontvingen tijdens de jaarlijkse Lintjesregen een decoratie. Drie werden benoemt tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en vijf werden benoemt tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het was een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis. Een moment waar acht mensen erkenning en waardering ontvingen voor hun onbevangen inzet. Voorafgaand aan het uitreiken van de versierselen sprak de burgemeester de gedecoreerden persoonlijk toe.

Last van hooikoorts?

Last van hooikoorts?

Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts. U kunt hiervoor een afspraak maken bij en van onze fysiotherapeuten.

Digitaal factureren

Digitaal factureren

Vanaf 1 januari 2019 willen wij onze facturen zo veel mogelijk per mail gaan versturen. Dit betreft met name facturen van behandeling aan patiënten die niet aanvullend verzekerd zijn en aan patiënten die verzekerd zijn bij de verzekeringen waar wij geen contract mee hebben afgesloten (De Friesland, Zorg & Zekerheid, Eno en Caresco). Indien u de facturen liever per post wilt ontvangen, dan horen wij dit graag. Indien u de facturen per post ontvangt, kan het zijn dat wij uw mailadres niet weten. Wilt u toch uw facturen digitaal ontvangen, dan verzoeken wij u om uw mailadres aan ons door t…

Behandeling van minderjarigen

Behandeling van minderjarigen

Mag je een kind van 12 behandelen zonder toestemming van zijn ouders? En hoe zit het met iemand van 17 jaar? Wat moeten de ouders dan wél weten en wat blijft tussen jou en je patiënt? In de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (Wgbo) en de AVG is vastgelegd welke rechten en plichten fysiotherapeuten hebben bij de behandeling van minderjarigen.

Harry Eichholtz 40 jaar Fysiotherapeut

Harry Eichholtz 40 jaar Fysiotherapeut

Harry Eichholtz is op 1 mei 2018, 40 jaar werkzaam bij fysiotherapie praktijk De Bundeling in Soest. In deze tijd groeide hij uit tot een betrokken, vrolijke fysiotherapeut met passie voor zijn patiënten en werk.

Hardloopcursus onder begeleiding

Hardloopcursus onder begeleiding

Er is weer een hardlooptraining gestart. Deze is zowel voor de beginnende als de gevorderde hardloper. Onder begeleiding van Vincent Hofmann, fysiotherapeut.  Zowel een beginnende als een gevorderderde loper kan meedoen Je traint in een groep onder begeleiding van een fysiotherapeut In combinatie met een krachtcircuitje steeds efficiënter leren lopen Lopen in bosrijke gebieden in Soest Pre-test vóór start van de cursus Hardslagmeter in bruikleen Startdatum:Donderdag 17 mei 2018 van 19.45 - 21.15 uur Krachttraining:Maandag 21 mei 2018 van 20.30 - 21.30 uur bij Slimstreet 61-5 Koste…

Reanimatie

Reanimatie

Fysiotherapie De Bundeling is weer up to date met een reanimatiecursus. U kunt veilig, in alle leeftijden, onze praktijk bezoeken.

UwThuiszorgwinkel heet binnenkort Hulpmiddelencentrum

UwThuiszorgwinkel heet binnenkort Hulpmiddelencentrum

UwThuiszorgwinkel werkt al lange tijd samen met alle andere hulpmiddelen van de JenS Beenhakker Groep. Om de samenwerking te onderstrepen gaan zij met ingang van 1 januari 2018 samen verder onder de naam Hulpmiddelencentrum.Voor meer informatie kunt u verder lezen op bijgaande link: http://www.uwthuiszorgwinkel.nl/nieuws/persbericht(link is external) Bron: UwThuiszorgwinkel